Вопрос:

Read the dialogue and fill in the gaps with the words from the box. lunch, teacher, cookie, sweets, healthy, has got, sandwich, cake, box, drink, salad, lunch, think, fruit, information, have got, most, bar It's lunch time at Green Hills School. Rosie and Tom have got to know what everybody eats at school for their project on ______ food. Rosie: Ben, have you any fruit in your ______ box? Ben: Yes, I have and I've got a ham ______ and fruit juice. Rosie: You've got a healthy ______! Ben: But I haven't got any cake. Tom: Lucy's got some chocolate cookies. Share your apple with her and ask her for a ______. Rosie: What has Mrs Martin got in her lunch box? Tom: Has she got any ______? Rosie: No, she hasn't. She's got a hamburger and some coffee. Tom: What about Mrs Brown, the PE ______? Rosie: Hello, Mrs Brown! Have you got any fruit or salad in your lunch box today? Mrs Brown: Yes, I have. I'm eating my chocolate ______ and milk. But I've got some fruit salad in my lunch box. Tom: Jen and Sue are sharing their drink. Have they got any ______ juice in those brown bags? After Rosie and Tom finish their interviews, they talk about everybody's lunch. Tom: Who ______ healthy lunch in his or her lunch ______ today? Rosie: Ben and Mike have got a healthy lunch box. Sam's got only pizza and he wants some cola to ______.

Ответ:

Заполнение пропусков в диалоге:

1. ...project on ______ food.

  • Ответ: healthy

2. ...fruit in your ______ box?

  • Ответ: lunch

3. ...a ham ______ and fruit juice.

  • Ответ: sandwich

4. You've got a healthy ______!

  • Ответ: lunch

5. ask her for a ______.

  • Ответ: cookie

6. Has she got any ______?

  • Ответ: sweets

7. Mrs Brown, the PE ______?

  • Ответ: teacher

8. I'm eating my chocolate ______ and milk.

  • Ответ: cake

9. Have they got any ______ juice...?

  • Ответ: fruit

10. Who ______ healthy lunch...?

  • Ответ: has got

11. ...in his or her lunch ______ today?

  • Ответ: box

12. ...and he wants some cola to ______.

  • Ответ: drink

Полный диалог с заполненными пропусками:

It's lunch time at Green Hills School. Rosie and Tom have got to know what everybody eats at school for their project on healthy food.

Rosie: Ben, have you any fruit in your lunch box?

Ben: Yes, I have and I've got a ham sandwich and fruit juice.

Rosie: You've got a healthy lunch!

Ben: But I haven't got any cake.

Tom: Lucy's got some chocolate cookies. Share your apple with her and ask her for a cookie.

Rosie: What has Mrs Martin got in her lunch box?

Tom: Has she got any sweets?

Rosie: No, she hasn't. She's got a hamburger and some coffee.

Tom: What about Mrs Brown, the PE teacher?

Rosie: Hello, Mrs Brown! Have you got any fruit or salad in your lunch box today?

Mrs Brown: Yes, I have. I'm eating my chocolate cake and milk. But I've got some fruit salad in my lunch box.

Tom: Jen and Sue are sharing their drink. Have they got any fruit juice in those brown bags?

After Rosie and Tom finish their interviews, they talk about everybody's lunch.

Tom: Who has got healthy lunch in his or her lunch box today?

Rosie: Ben and Mike have got a healthy lunch box. Sam's got only pizza and he wants some cola to drink.