Вопрос:

11 Look at the pictures. Write the correct words.

Ответ:

Выполним задание.

  1. two bowls of soup Ответ: bowls
  2. three glasses of water Ответ: glasses
  3. two loafs of bread Ответ: loafs
  4. three slice of bread Ответ: slice
  5. two bottle of lemon juice Ответ: bottle
  6. two cartons of milk Ответ: cartons
  7. two piece of cake Ответ: piece
  8. three box of cereal Ответ: box
  9. three glasses of cola Ответ: glasses
  10. two cups of coffee Ответ: cups
  11. three jars of jam Ответ: jars
  12. three pieces of cheese Ответ: pieces